Smartfiber geopend op laptop

De digitale snelweg in uw bedrijf met Smartfiber

Benieuwd wat Smartfiber voor u kan betekenen?

+ 32 28 28 28 00 Smartlync

Smartfiber, dé expert in Internet via Glasvezel

Smartfiber is ontstaan vanuit het idee om Limburgse bedrijven te ontsluiten op de digitale snelweg. De Corda Incubator, de Incubathor, C-mine en Greenville zorgen ervoor dat meer en meer startups en bedrijven met de focus rond digitaal ondernemen aangetrokken worden naar Limburg. Samen met Infrax zorgen wij ervoor dat bedrijven aangesloten worden op het internet via glasvezel tegen een competitieve prijs.

Wenst u ook aangesloten te worden op de digitale snelweg? Dan hebt u met Smartfiber de perfecte internetverbinding gevonden!

Lees meer over de troeven van Smartfiber

Hoe werken we?

U

Smartfiber wordt aangeboden in geselecteerde business parken. Vandaag zijn wij gestart met het aanbod op de Corda Campus en de Jaarbeurslaan te Genk.

Hoge Bandbreedtes. Ons productportfolio bestaat uit 50, 100 en 200 Mbps dataverbindingen

Dankzij uw directe glasvezelverbinding met het Datacenter, gaat uw data even snel naar het internet kunnen sturen als dat u data ontvangt van het internet.

Geen invloed van de buren bij het gebruik van de internet verbinding.

ontdek alle voordelen

Waarom
internet via glasvezel
installeren?

  • Synchrone verbinding "Even snel sturen als ontvangen"
  • Lage latency "Direct verbonden met het internet, zonder omwegen"
  • Gegarandeerde bandbreedte "Snelheden tot 1 Gbit/s zijn geen uitzondering"
  • Flexibele upgrades "U moet geen andere apparatuur installeren voor een hogere snelheid"

Wie zijn we?

U bent op zoek naar een betere en betrouwbare connectie met de cloud of het datacenter? U denkt eraan om uw lokale server te verplaatsen naar een datacenter? Backups bewaart u liefst op 2 plaatsen? Thuiswerken is een droom? Smartfiber is de kortste weg naar het internet toe. Het internet via glasvezel en zorgt ervoor dat uw bedrijf aangesloten wordt op de digitale snelweg. Dankzij de digitale snelweg bent u in staat om uw bedrijf te ontwikkelen in de cloud.